設為首頁收藏本站

HKCDC討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
免架設MC伺服器MC伺服器教學2017HK1伺服器
查看: 457|回復: 4

2B2T HK [複製鏈接]

lokjai0423 發表於 2019-7-14 20:53:26 |顯示全部樓層

伺服器 IP:                       
2b2t_hk.aternos.me

伺服器版本:

1.12.2

是否正版:

白名單:

討論群組:

Discord

主要管理員:

沒有管理員

服主聯絡方法:

如要聯絡 請在下方留言

一個沒有秩序 沒有管理員 想怎樣就怎樣的伺服器

如要查看全部, 請登錄註冊 QQ登錄

PerryHui00001 發表於 2019-7-14 21:18:22 |顯示全部樓層

LOOOOOOOL
NOadministrator?????
2B2T IS NO administrator OK?
THERE can use hacker
Fake 2B2T LOL
Banned to Hacker Player
FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE
2管理員 LOOOOL

lokjai0423 發表於 2019-7-14 21:58:19 |顯示全部樓層
PerryHui00001 發表於 2019-7-14 21:18
LOOOOOOOL
NOadministrator?????
2B2T IS NO administrator OK?

我們的伺服器是沒有管理員的.

如有查詢請到discord:arlok0423#1243

祝你遊玩愉快

PerryHui00001 發表於 2019-7-21 14:50:28 |顯示全部樓層
lokjai0423 發表於 2019-7-14 21:58

LOOOOOOOOOOOOOOL
Discord 做咩封我
驚啊 驚啊 驚啊
自己起個Server 講明左冇管理員 無端端會俾人Ben
2B2T? 仲要用網上免費SERVER
根本唔係24小時
正垃圾 又話幫我找 跟住我講我個名出嚟 你就即刻封我DISCORD
牛奶Perry:又話冇管理員。 點解我會比ben
arlok0423:你的ID?
牛奶Perry:************ (<--minecraft name)
arlok0423:我幫你找一找請稍 跟住封我                                                                                              你真係好勁一入Server就見到兩個管理員 喺度玩TNT 連基岩都爛左
(仲話冇管理員)(仲話冇管理員)(仲話冇管理員)(仲話冇管理員)

PerryHui00001 發表於 2019-7-22 11:07:01 |顯示全部樓層
lokjai0423 發表於 2019-7-14 21:58

你都Ben咗我 我點樣遊玩愉快