設為首頁收藏本站

HKCDC討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
免架設MC伺服器MC伺服器教學2017HK1伺服器

Minions 發表於 2017-8-12 18:54:55 |顯示全部樓層

大家好,又係我Minions開招人POST

未命名的休閒Server招人<---上一個POST
新域傳奇2[暫定]伺服器<--- builder開既POST
續之前既POST係有好多人回應既咁首先要多謝大家既幫助先啦
但我地正式招左既只有兩個._.
因為我之前成日唔係RC啦,所以講返聲say sorry先XD
~~~~~~~~~~

SERVER進度:
SPAWN點: 50%  (因為想整一個靚D既spawn)(同埋傳送門用緊command block._.)
生存世界: 100% (暫定) <---有咩好整==
資源世界: 100% (暫定) <---又係有咩好整==
副本: 0% (遲D整QAQ)
RPGITEM: 1% (整左一把新手劍._.)
CRACKSHOT: 50% (我本身有自己整槍)
(諗唔到有咩了~暫時係咁)
~~~~~~~~~~

講返招人:
一名SERVER主 (SERVER權限第高的管理人)
人才就收你,女仔可能都會考慮<3
具備相當的插件及指令智識
良好的溝通技巧及相對的耐性而應對日后的各種情

如要查看全部, 請登錄註冊 QQ登錄

cretom_hk 發表於 2017-8-29 12:02:52 |顯示全部樓層
此帖僅作者可見

Minions 發表於 2017-8-30 13:13:05 |顯示全部樓層
此帖僅作者可見