設為首頁收藏本站

HKCDC討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索

查看: 38807|回復: 8

[遊戲端問題] 登入失敗:無效的session [複製鏈接]

c35608949 發表於 2015-2-3 18:36:17 |顯示全部樓層
問題查詢
聯繫方式: RC
RC/Skype/Ventrilo/Whatsapp/Discord/Telegram等詳細地址: name:c35608949
我開區域網路server 我noip果d整晒 點解人地入泥係登入失敗:無效的session

如要查看全部, 請登錄註冊 QQ登錄

kkround 發表於 2015-2-3 20:27:19 |顯示全部樓層
請注意 你的伺服器server.properties的設定內
online-mode=true
請改成
online-mode=false
已有 1 人評分威望 開拓力 收起 理由
Plabourily + 50 + 50

總評分: 威望 + 50  開拓力 + 50   查看全部評分

c35608949 發表於 2015-2-6 23:54:46 |顯示全部樓層
kkround 發表於 2015-2-3 20:27
請注意 你的伺服器server.properties的設定內
online-mode=true
請改成

區域網路無呢樣野 如果唔係既話我就唔洗係到問啦3Q

五級士官

幻夢之小月(。◕‿&#

GamerJerry369 發表於 2015-2-8 21:10:57 |顯示全部樓層
你的Server Files 內(Vanilla) server.properties好多行
Online mode=false(改)
如果係水桶GUI就係Server有行online mode
Left cilck--》change false
注意:開任何服必須把eula file 最後一行eula=true(改)
Eula=End User Linecse Argeement
意思:必須改true才能繼續,Google等公司都採用.
真。冇假。香港人

c35608949 發表於 2015-2-20 18:45:47 |顯示全部樓層
GamerJerry369 發表於 2015-2-8 21:10
你的Server Files 內(Vanilla) server.properties好多行
Online mode=false(改)
如果係水桶GUI就係Ser ...

多謝你既解答 但係你有冇睇明我個post 我係話區網server 而唔係bukkit bukkit我一早識晒啦 1.7.10 bukkit server hkcdc無放我先問架ma

a34508 發表於 2015-8-15 10:53:29 |顯示全部樓層
开server.properties,online-mode=true改成online-mode=false

johnczenh 發表於 2016-5-12 19:55:44 |顯示全部樓層
公開區域網路 不是伺服器 情搞清楚

c35608949 發表於 2016-5-19 19:08:11 |顯示全部樓層
我知啦 我平時都開區網 唔洗你教 係1.7先會無效的session姐

chicken60402 發表於 2019-5-4 16:17:41 |顯示全部樓層
要怎麼打開server.properties? 我也不會??