設為首頁收藏本站

HKCDC討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索

asd1234567890 發表於 2014-7-17 09:50:49 |顯示全部樓層

HK10 個marmar chan admin 人講佢又信...明明係個luka1875殺all star 隻馬..個luka1875同all star會長屈9 Alex60646064殺all star隻馬....我明明看住Alex入個馬方.跟住就/home走左..去找礦...跟住個luka1875 E個仆街仔入左馬方,之後用RPG-1炸死隻馬...緊住on9仔就屈9 Alex60646064....唉~緊本係唔公平!明明有All Star會員看住個白痴仔luka1875殺3隻馬..都可以話Alex60646064殺馬..我真係笑左...重有!個luka1875係MisakaXMikoto...個MisakaXMikoto某個城放Lava都可以唔Ban-Ip...就算唔講ban名呀,今佢都有案底..點解可以信有案底既人?唔信冇案底既人...請HK10既Admin或者Ser主處理!!!!!!!!!!!!!!!!!

如要查看全部, 請登錄註冊 QQ登錄

Alex60646064 發表於 2014-7-17 09:55:35 |顯示全部樓層
個luka1875殺人隻馬,但是他屈我,個Admin就ban我啦!!
還我清白!!!!!
by:Alex60646064

biritor76 發表於 2014-7-17 10:07:38 |顯示全部樓層
叫零奇蹟BB幫手,零奇蹟係ser主
RC:26843694

Alex60646064 發表於 2014-7-17 10:19:32 |顯示全部樓層
我叫 Admin /co l Alex60646064 t:3d a:kill
他又不理

少將

Retard

最高榮譽勳章

death1 發表於 2014-7-17 11:16:49 |顯示全部樓層

=]?
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
no

Alex60646064 發表於 2014-7-17 11:23:16 |顯示全部樓層

我被ban ip How to 打字
and 你圖中不是HKCDC 10 /HKIWS
你玩野呀!!
this is what server?

asd1234567890 發表於 2014-7-17 11:28:02 |顯示全部樓層
MPP?e加講緊hk10

david12689 發表於 2014-7-20 15:36:46 |顯示全部樓層
估唔到d OP今濕9...e加又9ban人..話我又入人帳..但係我冇入lo.個marmar chan就ban9左我..又ban我ip..腦殘!

martinchan34 發表於 2014-7-28 14:22:30 |顯示全部樓層
Alex60646064 發表於 2014-7-17 10:19
我叫 Admin /co l Alex60646064 t:3d a:kill
他又不理

你叫我就做,我咪好冇面

martinchan34 發表於 2014-7-28 14:27:07 |顯示全部樓層
Alex60646064 發表於 2014-7-17 11:23
我被ban ip How to 打字
and 你圖中不是HKCDC 10 /HKIWS
你玩野呀!!

小朋友唔識打字咪學lo